Skip to content

Detalii tehnice rolete cu caseta

Despre

Detalii tehnice rolete cu caseta

Roletele cu caseta sunt de fapt roletele simple ascunse intr-o caseta. Axul si materialul se strang in caseta fapt ce dea lungul utilizarii protejeaza roleta de praf cand este ridicata.

Axul si materialul se strang in caseta fapt ce dea lungul utilizarii protejeaza roleta de praf cand este ridicata si  deasemeni  confera un design deosebit  deoarece  produsul este integrat cu tamplaria avand  aceleasi culori atat termopanul cat si roleta cu caseta (alb ,maro,stejar auriu ,nuc,mahon)

Pentru a se asorta mai bine cu tamplaria, roletele au caseta si ghidajele disponibile in diverse culori. In functie de culorile casetei si a ghidajelor roletele se impart in:

 

  • Rolete cu Caseta Standard
  • Rolete cu Caseta Avangard. 

 

 Sistemele sunt disponibile pentru roletele simple mini cu ax de Ø17mm si roletele cu caseta si permit fixarea roletelor ce au suprafata de pana in 1mp (suprafata garantata) fara suruburi. Suprafetele pe care se aplica trebuiesc bine degresate in prealabi.
La roletele cu caseta este lipita o banda dubluadeziva pe tot perimetrul casetei si lungimea ghidajului.

 

La roletele cu caseta este lipita o banda dubluadeziva pe tot perimetrul casetei si lungimea ghidajului.

Reprezinta solutii simple si economice, sunt utile si extrem de estetice, conferind un aspect  exterior deosebit.Ofera un grad de opacitate ridicat (textil-poliester sau black out), asigurand protectie impotriva razelor solare.
Roletele textile sunt placute si usor de intretinut, executate intr-o gama variata de culori si texturi.Cu ajutorul roletelor textile puteti crea in caminul dumneavoastra o atmosfera originala