Skip to content

Informatii rolete simple

I n f o r m a t i i

Informatii rolete simple

In functie de necesitatile si cerintele fiacarui client in parte sunt disponibile o gama variata de materiale si modele cu opacitati diferite precum si sisteme de rolete adaptabile oricarei situtatii in parte.

Solutii

         Reprezinta solutii simple si economice, sunt utile si extrem de estetice, conferind un aspect  exterior deosebit.Ofera un grad de opacitate ridicat (textil-poliester sau black out), asigurand protectie impotriva razelor solare.
Roletele textile sunt placute si usor de intretinut, executate intr-o gama variata de culori si texturi.Cu ajutorul roletelor textile puteti crea in caminul dumneavoastra o atmosfera originala
        Roletele textile  sunt o alternativa la jaluzele verticale si cele orizontale.  Roletele, filtreaza lumina in mod natural si placut, conferind incaperilor o nota de eleganta si rafinament, fiind folosite cu succes în decorarea ferestrelor. Au functia de a proteja împotriva razelor solare si asigura discretia necesara oricarei activitati, discretia necesara caminului dvs..

Despre rolete

          Roletele sunt confectionate din textile simple sau cauciucate, in cele mai diversificate forme si culori.Roletele cauciucate se folosesc cu succes la baie, bucatarie, sau in orice spatiu cu umiditate crescuta. Sunt foarte utile in spatii inguste, cu ajutorul lor putand controla luminozitatea din incapere.Roletele sunt actionate printr-un snur, strangandu-se pe un tambur in partea de sus.
          Firma noastra va ofera rolete textile pentru fereastra in cele mai diversificate forme si culori:
-o sa adaugam  poze prelucrate de Rares-roleta simpla MINI ,roleta simpla CLASIC

Roletele simple in functie de dimensiuni, respective suprafata materialului, se pot confectiona in doua variante:
Roleta simpla Mini.  Roleta are axul de Ø17mm si se poate confectiona cu o suprafata de pana in 2.4m².

Rolete simple si cu ax

Pentru  a se asorta cu tamplaria sau interiorul incaperii mecanismul de actionare, lantisorul de actionare si greutatea de material ale roletelor sunt disponibile in culori de alb, maro, bej si albastru.

Roletele noastre se pot monta si fara a gauri tamplaria. Firma noastra a implementat cateva sisteme care nu necesita prindere cu suruburi a roletelor. Sistemele sunt disponibile pentru roletele simple mini cu ax de Ø17mm precum si pentru roletele cu caseta si permit fixarea roletelor ce au suprafata de pana in 1mp fara suruburi. Suprafetele pe care se aplica trebuiesc bine degresate in prealabil.

La roletele simple cu ax de Ø17mm sistemul consta in clipsarea pe mecanism a unei placi autoadezive.

La montare se inlatura folia de protectie de pe placuta si se preseaza bine pe suprafata degresata in prealabil. Se recomanda utilizarea normala a roletei dupa 12 ore pentru ca adezivul sa-si faca efectul.
Pentru geamurile cu deschidere oscilobatanta si usi, roletele simple pot fi prevazute cu 2 sisteme care nu lasa contragreutatea roletei  sa penduleze sau sa se departeze de tamplarie in momentul deschiderii geamului sau usii.