Jaluzele Verticale

Masuratori si montaj gratuit in Iasi !

 

      Livrare in toata tara !

 

Reduceri la comenzi pentru Institutii ! Termen de executie 1-5 zile lucratoare !

 

Jaluzelele verticale reprezinta solutia optima pentru ferestrele casei dumneavoastra. Acestea au o popularitate crescuta datorita ambiantei elegante pe care o creeaza spatiului in care sunt amenajate si lejeritatii de manevrare. Diversitatea modelelor si culorilor ofera posibilitatea utilizarii lor in spatii multiple: locuinte, birouri, scoli, clinici medicale, spitale etc.

Cu ajutorul jaluzelelor verticale puteti sa oferiti interioarelor dumneavoastra un aer modern, elegant, serios sau plin de viata, in functie de situatiile dorite. Modalitatea de concepere a mecanismului de inchidere/deschidere, ofera posibilitatea controlarii cantitatii de lumina care patrunde in incapere, intr-un mod extrem de facil.

Prin prisma materialului din care sunt confectionate, jaluzelele verticale sunt usor de intretinut. Acestea pot fi curatate fie prin indepartarea prafului cu ajutorul unui pamatuf si stergerea cu o laveta umeda, fie prin spalarea manuala la o temperatura de 40°C.

Datorita calitatilor multiple pe care le au, jaluzelele verticale sunt considerate elemente de design interior extrem de importante, contribuind la intregul aspect al incaperilor.