Rolete simple

Roletele textile sunt cele mai folosite produse ale noastre, ele se pot folosi în spatiile pentru birouri dar si în cele rezidentiale, textura materialelor  conferind personalitate si confort spatiului interior. Mecanismul lor de actionare le permite stationarea roletei în orice pozitie, aleganduse astfel cantitatea de lumina ce poate  patrunde în spatial interior.

          Cel mai opac material este  Carina BO, acesta fiind cauciucat pe partea din interior, blocând astfel total lumina. Prin urmare roleta cu material Stella, mai ales daca este modelul cu caseta si ghidaj va  face întuneric complet în spatiul interior atunci când este intinsa pana jos. Recomand folosirea modelelor cauciucate în spatiile cu umiditate crescute, cum ar  bucatariasau baia.

Avantajele  roletelor textile
•     Au un  grad de opacitate crescut protejând spatiile interioare atat de lumina solara cat si de privirile indiscrete, oferind tot odata si o caldura caminului dumneavoastra.
•     Rolete textilele  dau o nota  modernism  caminului dumneavoastra si sunt si foarte usor de montat.
•     Roletele textile pot fi executate într-o gama foarte variata de culori si material.

Roleta are axul de Ø17mm si se poate confectiona cu o suprafata de pana in 2.4m².

 

Avantajul roletei se manifesta prin faptul ca mecanismul fiind de dimensiuni mai mici obtureaza mai putin deschiderile de geamuri sau usi cand roleta este montata pe tamplarie.

Roleta are axul de Ø25mm si se foloseste pentru roletele de dimensiuni mai mari, respective cu suprafete de pana in 3.2m².

Fixare cu ghidaj:

Fixare cu magnet:

Magnetul asigura fixarea contragreutatii in pozitia cea mai de jos a roletei si nu o lasa sa penduleze.