Rulouri Zebra

Roletele tip Zebra sunt rolete de interior cu mici diferente în ceea ce priveste aspectul si modul lor de functionare, ele fiind folosite în cadrul amenajarii spatiilor de interior.

 Sistemul pe care ruleaza este  la fel cu cel al roletelor simple de interior, diferenta este dat de faptul ca textilul  este dublat si are o textura de tip zebra  în care partile opace alterneaza cu cele transparente. Aceasta se ruleaza  în doua fâsii, putându-se astfel regla cantitatea de lumina prin suprapunerea diferita a partilor transparent / opace pe cele doua parti ale pânzei.
Acest tip de rolete poate fi montat într-o gama diversificata de culori si textile.

        Roletele Zebra sunt actionate manual prin intermediul unui lantisor continu cu bile care permite oprirea în orice pozitie intermediara.

        Întretinerea roletelor Zebra este foarte usoara, realizându-se prin îndepartarea prafului depus pe textil cu ajutorul unui aspiratori sau a unui pamatuf electrostatic, iar atunci când este necesar, dupa îndepartarea prafului, se poate realiza si o spalare cu un burete înmuiat într-un pic de gel de dus.